Modesmycken kan förbättra den personliga stilen och samtidigt lägga till många alternativ i vår garderob. Börja med vår smyckekollektion genom att investera i ett personligt uttalande. Detta kan vara ett halsband eller kedja med ett definierat eller stort hänge eller ett flertrådigt halsband. Vi kan sedan lägga till armband eller örhängen efter eget val för att komplettera outfit. Dagens stil möjliggör blandning och matchning av olika färger och smycken. ”uppsättningar” av smycken med kompletta halsband, örhängen och armband är inte nödvändiga för vår samling. De är bra bitar att blanda och matcha med andra smycken vi kan ha.

De bästa smyckena är de som kan samordnas med flera olika kläder. Kedjor kan bäras av sig själva eller med flera bilder som kan tas av och på som våra kläder kräver. Vissa långa halsband kan draperas i två eller tre strängar som helt kan ändra utseendet på en outfit. Ännu längre halsband kan användas som ett midje definierande bälte för att klä upp en höftlång tröja eller blus.

Att para ihop halsband med örhängen kan vara så enkelt som att sätta på enkla armband eller en färg som stämmer överens med vår outfit. Vi bör undvika att para ihop stora örhängen med ett stort uttalande, eftersom det kommer att försämra vår stil. Mindre, enkla örhängen ser bäst ut med stora halsband och på samma sätt kan mindre halsband paras snyggt med större örhängen.

Förutom definierade halsband vinner armband igen popularitet som uttalande. Vi kan välja ett djärvt armband eller bära flera armband med mindre diameter i ett stycke. Många modeexperter blandar också både silver och guld för mer mångsidighet. Detta gäller särskilt med ringar, till och med guld-, silver- och platina vigselringar.

Glöm inte att klockor också bidrar till vår smycken stil. Vi kan blanda mindre armband med en enkel klocka. Ett stort urtavla eller ett färgstarkt band kan räknas som ett uttalande. Att använda våra modesmycken för att accentuera vår outfit är en fråga om personlig smak men kan ändra en enkel outfit till en tids kvalitets ensemble.

Related Posts

Lämna ett svar