Herrkostymen är mer än office klänning

Kostymer är perfekta kontorskläder för män – och många kvinnor – eftersom de är smarta, snygga och inte alltför individuella. Det här sista uttalandet kan visa sig vara omstridd, men det är sällsynt att gå in på ett kontor och se en kostym som inte är mörk nyans, med ett diskret mönster. Detta är helt förståeligt: ​​kontor handlar om lagarbete, snarare än sartorial one-upmanship. Naturligtvis kan vi alltid diskret tävla med klädseln av vår kostym och kvaliteten på tyget, men det förväntas vanligtvis att vår energi och koncentration kommer att kanaliseras till affärer.

Kostymer är också perfekta för näringslivet eftersom de ser bra ut för alla. Även om det kan vara lite oroande att se våra föräldrar eller äldste sporta de avslappnade mode av 1920, men om de bär en kostym är det sannolikt att vara helt anmärkningsvärd. På samma sätt ser även en mycket ung man som ansöker om sitt första jobb rimligt fram i kostym.

Antag dock inte att kostymens användbarhet upphör från arbetsplatsen. Herrkostymer finns i ett fantastiskt utbud av former, storlekar och tyger och är perfekta för att leka med människors förväntningar, så vi kan vara så förnuftiga, snygga eller flamboyanta som vi vill. Kanske gå till den vippade klänning skjortan och cummerbund-kombinationen, eller håll utseendet avblåst, så att folk helt enkelt beundrar hur vår kostym smickrar vår figur.

Kostymer är också bra för att få ut det mesta av alla figurer. Det är alltid ett misstag att en rund mage bäst gömmer sig under något baggy – en väl skräddarsydd kostym kavaj och skjorta kommer att göra ett mycket mer effektivt jobb med att dölja extra vikt. Även om kläder naturligtvis bara kan uppnå så mycket.

Så när jul inbjudningarna börjar komma in och vi undrar vad vi ska ha på oss, glöm inte de snygga kostymer . Lämna den svarta standard kostymer  i din garderob och välj en som gör att vi sticker ut från mängden.

Related Posts

Lämna ett svar